Mierzoete Maandag: Pudding met frambozen

Snij 2 zoete, geschilde handappels in plakjes en lege deze samen met 225 gram frambozen in een ondiepe ovenschaal met een inhoud van 1,2 liter

Verwarm op een laag vuur 4 eetlepels frambozenjam zonder pitjes (met eventueel 2 eetlepels port), tot de jam gesmolten is

Giet de jam over de vruchten in de ovenschaal

Maak in een kom een glad beslag van 4 eetlepels margarine, 4 eetlepels fijne kristalsuiker, 75 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram geraspte witte chocolade, 1 ei en 2 eetlepels melk

Verdeel het beslag over de vruchten en strijk de bovenkant glad

Bak de pudding 40 à 45 minuten in een op 180 graden Celsius voorverwarmde oven, tot de bovenkant veerkrachtig aanvoelt

Serveer de pudding eventueel met warme chocoladesaus of een bolletje vanille-ijs

Advertenties

Over LotuitdeLotterij

Waarom ik blog? Waarom niet! Zelf beleef ik er in ieder geval een hoop plezier aan! Bekijk alle berichten van LotuitdeLotterij

2 responses to “Mierzoete Maandag: Pudding met frambozen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s